Sunday, August 9, 2009

Happy Birthday Sayang Ibuuuu.....

Happy Birthday to you....Happy Birthday to you....Happy Birthday to My Darling Payin....Happy Birthday to you...... hari ni genap umur anak kesayangan ku Farihin Aniq Zahin yang ke-2 Tahun...........
sememangnya aku plan nak buat birthday Party Payin pada hari Sabtu yang lalu....tapi atas sebab2 yang tak dapat dielakkan.... so... majlis Birthday Party Payin terpaksa ditunda mungkin dalam bulan raya......Sorry ye Payin.. Ibu tetap buat....tapi postponed ye sayang Ibu...
Tadi aku pi Lunch kat Anjung Arieda.. (makan Mee Bandung)... on the way tu aku singgah beli satu kek kecik untuk Payin... untuk makan2 ngan anak mama dia malam nanti...mesti Payin suka sangat.....

Birthday Cake.. simple but nice...


Happy Besday sayang Ibuuu...Ibu sayang Payin......Semoga Dipanjangkan umur.. murah rezeki...dan menjadi anak yang soleh ye sayang.......

3 comments:

  1. hepi besday 4 paiyint.....semoga panjang umur n menjadi anak yg soleh

    ReplyDelete
  2. bile besday paiyin?nway..hepi besday paiyin..muahahaha

    ReplyDelete
  3. u owls sume satu kapal..blan 8 hehehe..

    ReplyDelete