Friday, November 13, 2009

Persatuan Sindrom Down Malaysia

Minggu ni x der aper sangat yang menarik...tapi semalam aku ngan semua bos aku pi ke Persatuan Sindrom Down Malaysia kat Jalan Uthant Ampang, ini sebab nya.. kami pihak Perodua ada menymbangkan Perodua Rusa buat Kanak2 istimewa...

Memang sedey tengok diorang.. tapi sebagai pengajaran buat semua kengkawan.. Bersyukurlah kerana kita dilahirkan dan melahirkan seorang anak yang cukup sempurna...

Diorang sangat aktif... dan ada yang diam.. tapi seronok sebab diorang paham dengan event tu.. parents pun ramai yang datang...

1 comment: